۰۹۲۰۹۶۴۰۷۴۴ info@bcc-holding.com
Rate this post

شرکت تسلا ( نماد استارت‌آپ‌های فناوری ) یکی از اولین شرکت‌هایی بود که برروی ارزهای دیجیتال، مخصوصاً بیت کوین سرمایه‌گذاری کرد. این شرکت آمریکایی، در ماه فوریه 2021، 1.5 میلیارد دلار را روی بزرگ‌ترین ارز دیجیتال، بیت کوین سرمایه‌گذاری کرده بود. آن زمان، شرکت تسلا «پتانسیل ارزهای دیجیتال جدید در بلند مدت» را تبلیغ می‌کرد. همین‌طور به عنوان کاتالیزور بازاری عمل کرد که در آستانه اوج گرفتن بود. ولی یک سال و چند ماه پس از این، شرکت تسلا، تولیدکننده مطرح خودروهای برقی، 75 درصد از ذخایر بیت کوین خودش را به ارزش 936 میلیون دلار به فروش رساند. اکنون ذخایر فعلی این شرکت تقریباً معادل با 218 میلیون دلار بیت کوین است. امّا واقعاً چرا تسلا بیت کوین‌هایش را فروخت؟

چرا تسلا بیت کوین‌هایش را فروخت

آیا اکنون تسلا در مواجهه با «زمستان کریپتو » محتاط شده است؟ ایلان ماسک پس از انتشار نتایج این اتفاق به برخی سوالات کاربران پاسخ داد. ایلان ماسک، ثروتمندترین فرد دنیا و رئیس تسلا عنوان کرد: «دلیل اینکه ما حجم عظیمی از ذخایر بیت کوین خودمان را فروختیم این است که نمی‌دانستیم قرنطینه‌های مربوط به کووید-19 در چین چه زمانی کاهش می‌یابد. به همین دلیل برای ما مهم بود که «موقعیت نقدی» خود را به حداکثر برسانیم.» درحقیقت، حتی اگر چین ارزهای دیجیتال را ممنوع کرده باشد، بازار چین برای تولیدکننده برق امری بسیار مهم است. شرکت تسلا یک کارخانه غول پیکر در آنجا ساخته است. شایان ذکر است که چین از نظر فروش دومین بازار بزرگ بعد از ایالات متحده است.

ایلان ماسک:

این فروش (ذخایر بیت کوین) «حکمی» علیه بیت کوین نیست.

با این حال، وی با اشاره به اینکه تسلا آماده افزایش دارایی‌های ارز دیجیتال خودش در آینده است، اضافه کرد: «این [فروش] نباید حکمی علیه بیت کوین قلمداد شود.» تأثیر او روی بازار ارزهای دیجیتال مهم است. هرکدام از توییت‌های ایلان ماسک درخصوص ارزهای جدید بازار را به هیجان می‌آورد. اعتماد ماسک به Dogecoin بود که امکان خرید با این ارز برای برخی از محصولات تسلا باعث شد تا این ارز دیجیتال را زنده نگه دارد.

فروش دارایی‌های تسلا احتمالاً در ماه ژوئن انجام شده است. پس بازار در حال حاضر با واکنش شدیدی روبرو نشده است. با این حال، چند روز آینده اطلاعات بیشتری در مورد توانایی بازار برای تحمل این اخبار ناگوار به گوش ما کاربران خواهد رسید. صنعت ویتس (Vitesse) ما را مجبور می‌کند تا از واقعیت‌های امروزی یک قدم روبه‌عقب برداریم. همان‌طور که مشخص است، خیلی چیزها ممکن است سریعاً تغییر کنند.

منبع: “arover