۰۹۲۰۹۶۴۰۷۴۴ info@bcc-holding.com
Rate this post

آموزش شخصی درخصوص اکوسیستم ارز دیجیتال برای سرمایه گذاران امری ضروری است. از این طریق کاربران می‌توانند در بازار نزولی در حالی که منتظر چرخه صعودی هستند، آن را به نحو مناسبی دنبال کنند. همان‌گونه که گفته شد، داشتن درکی مناسب از سرمایه‌گذاری در حوزه ارز دیجیتال و توجه به پروژه‌های تقلبی که تهدید دامپ ناگهانی قیمت در آن‌ها وجود دارد (یا همان طرح‌های پامپ و دامپ) امری واجب است.

نحوه شناسایی طرح‌های کلاهبرداری پامپ و دامپ ارز دیجیتال

پامپ و دامپ در صنعت ارز دیجیتال نوعی از کلاهبرداری سازمان یافته است. این نوع از کلاهبرداری شامل گمراه کردن سرمایه‌گذاران برای خرید توکن‌های بی ارزش با قیمتی غیر واقعی است. معمولاً اینگونه طرح‌ها توسط افرادی مشهور و تأثیرگذار در اجتماع به بازار عرضه می‌شود. توکن SafeMoon یکی از نمونه‌های بارز طرح پامپ و دامپ است. در این طرح افراد مشهوری من‌جمله نیک کارتر، سولجا بوی، لیل یاکتی و یوتیوبرها، جیک پل و بن فیلیپس نیز دخالت داشتند.

زمانی که سرمایه‌گذاران، این توکن را با قیمت‌هایی بسیار بالا خریداری کردند، افرادی که بیشترین مقدار از این نوع توکن‌ها را در اختیار دارند شروع به فروش می‌کنند. همین امر موجب سقوط فوری قیمت آن توکن می‌شود. کلاهبرداران طرح پامپ و دامپ را عاملی برای ایجاد دسته بعدی میلیونرهای ارز دیجیتال معرفی می‌کنند. با این حال سرمایه‌گذاران آگاه در شناسایی و اجتناب از دخالت آن‌ها دست بالا را از آن خود دارند.

طرح‌های پامپ و دامپ معمولاً با وعده‌هایی دروغین درخصوص سه دسته کلی همراه است:

  • حل موارد استفاده در دنیای واقعی
  • بازدهی گزاف تضمین شده
  • حمایت‌ از سوی افراد مشهور و اینفلوئنسرها.

موفقیت بلندمدت هر ارز دیجیتال به شدت با موارد استفاده آن رابطه مستقیم دارد. در نتیجه، اشخاصی که از پروژه‌های پامپ و دامپ حمایت می‌کنند، اغلب با برجسته کردن موارد مختلف استفاده که توکن تلاش دارد در راستای آن استفاده شود، به مشارکت خودش بسنده می‌کنند. جدای از این امر، چنین طرح‌هایی معمولاً از طریق پرداخت‌های نقدی و توکن‌های داخلی همان پروژه افراد مشهور انجام می‌شود.

پس از آن سلبریتی‌ها توکن‌های تقلبی را به طرفداران قابل اعتماد عرضه می‌کنند. این کار معمولاً با وعده‌های بازگشت ضریب بالایی از سرمایه انجام می‌شود.

توصیه بایننس

بایننس، بزرگترین صرافی ارز دیجیتال از نظر حجم معاملات، نسبت به دریافت توصیه‌های سرمایه‌گذاری از افراد مشهور و اینفلوئنسرها به سرمایه گذاران نیز هشدارهای لازم را داده است.

در چرخه صعودی بعدی، سرمایه‌گذاران سنتی و ارزهای دیجیتال از سراسر جهان تلاش‌های خود را برای جبران زیان‌های ناشی از بازار نزولی کنونی ادامه خواهند داد. با داشتن این اطلاعات، کلاهبرداران تلاش دارند تا با ارائه سودهای غیرواقعی، فرصت‌هایی را برای فریب سرمایه‌گذاران بی‌احتیاط بیابند. درنتیجه، هر کاربر باید به صورت شخصی درباره پروژه‌هایی که قصد سرمایه‌گذاری را برروی آن‌ها دارد تحقیق کرده و تنها به دلیل توصیه افراد دیگر وارد معامله نشود.

در این راستا، ایلان ماسک اخیراً توسط ماگدا ویرزیکا، تاجر میلیاردر برجسته آفریقای جنوبی، متهم به دستکاری قیمت ارزهای دیجیتال شد. البته از طرف دولت چین و دیگر فعالان مطرح نیز بارها مورد اتهام قرار گرفته است.

ویرزیکا اعتقاد دارد که فعالیت ماسک در رسانه‌های اجتماعی و پیامدهای آن برروی قیمت بیت کوین (BTC) باید مورد بررسی کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده قرار گیرد. او بر این باور است که ماسک آگاهانه قیمت بیت کوین را از طریق توییت‌هایی، من‌جمله مواردی که به خرید ۱.۵ میلیارد دلاری بیت کوین توسط شرکت تسلا اشاره می‌کرد، افزایش داد. پس از آن، بخش بزرگی از دارایی‌های‌اش را در اوج قیمت به فروش رساند.

منبع: “Cointelegraph