۰۹۲۰۹۶۴۰۷۴۴ info@bcc-holding.com
Rate this post

شاخص قدرت نسبی (RSI) در بازه زمانی نمای ۱ روزه بازار بیت کوین اخیراً از ناحیه اشباع فروش خارج شده است و اندیکاتور مکدی (MACD) نیز پس از مدت‌ها در آستانه تشکیل یک تقاطع صعودی است. با این حال، در نماهای بلندمدت‌تر اوضاع این دو شاخص کلیدی همچنان نزولی ارزیابی می‌شود.

بیت کوین همچنان در حوالی محدوده ۳۰,۰۰۰ دلاری نوسان می‌کند. سطحی که نزدیک به کف بازه نوسانی یک سال گذشته این ارز دیجیتالی است. بیت کوین در این چند روز توانسته است که موقعیت خود را تا حدودی تثبیت کند. در صورتی که بازار در ادامه صعودی شود، مقاومت‌های ۳۳,۰۰۰ و ۳۵,۰۰۰ دلاری می‌توانند از جهش قیمت به سطوح بالاتری جلوگیری کنند.

بیت کوین در روز گذشته رشدی معادل با۲ درصدی را تجربه کرد و در ۳۰ روز اخیر نیز ۲۴ درصد از ارزش خودش را از دست داده است. افزایش فشار فروش در هفته‌ای که گذشت باعث شد تا روند نزولی کوتا‌مدت قیمت گسترده‌تر شود و بازار در وضعیت اشباع فروش قرار گیرد.

تحلیل قیمت بیت کوین: نشانه‌های صعودی روی نمودار یک‌روزه
نمودار قیمت بیت کوین؛ نمای ۱ روزه بازار بیت کوین/ دلار.

همان‌گونه که از تصویر بالا می‌توان نتیجه گرفت، شاخص قدرت نسبی در نمای ۱ روزه بازار «بیت کوین/ دلار» به‌تازگی از ناحیه اشباع فروش به سمت بالا بازگشته است. شایان ذکر است که بازگشت RSI از ناحیه اشباع فروش، روز ۱۲ مه (۲۲ اردیبهشت) و پس از سقوط قیمت به سطح ۲۵٬۳۰۰ دلار آغاز شد. نشانه‌های در ارتباط با اشباع فروش در بازار، معمولاً قبل از افزایش قیمت دیده می‌شوند؛ درست مانند همان چیزی که اواخر ماه ژانویه (دی) شاهدش بودیم.

تحلیل قیمت بیت کوین: نشانه‌های صعودی روی نمودار یک‌روزه
شاخص مکدی در نمای ۱ روزه بازار بیت کوین/ دلار.

جدای از این، در نمای ۱ روزه بازار بیت کوین، شاخص مکدی برای اولین بار از ماه مارس (اسفند ۱۴۰۰) در آستانه تشکیل یک نشانه صعودی قرار گرفته است. لازم به ذکر است که وضعیت شاخص‌های مومنتوم (RSI و MACD) در نماهای هفتگی و ماهانه بازار بیت کوین همچنان نزولی است و این یعنی اگر قرار باشد قیمت در ادامه افزایش یابد، این جهش نیز احتمالاً بسیار محدود خواهد بود.

منبع:”coindesk