بیت کوین در روز گذشته (۲۷ مارس و ۷ فروردین) ۴ درصد ریزش قیمت داشت، و در پی انتشار خبر منفی شکایت سازمان CFTC از صرافی بایننس، این کاهش قیمت ایجاد شد. کف کانال رنج بیتکوین در محدوده قیمتی مهم ۲۶۷۰۰ دلار مجدداً با واکنش مثبتی همراه بوده است. اما به دلیل تشکیل کف پایینتر در تایم فریم ۴ ساعته، روند نزولی بیت کوین تأیید شده است. بیت کوین تنها در یک حالت میتواند برای کوتاه مدت روند صعودی به خود بگیرد، و آن در صورتی است که با فشار خرید بالا مقاومت ۲۸۰۰۰ دلار شکسته شود، که با توجه به وضعیت فعلی بازار احتمال کمی دارد.
پس میتوان انتظار احتمال اصلاح بیشتر و حرکت بیت کوین به سمت ناحیه های حمایتی ۲۵۵۰۰ ، ۲۵۰۰۰ و ۲۴۵۰۰ دلار را بیشتر در نظر داشته باشیم. نکته دیگری که وجود دارد این است که در روندهای خنثی، سقف و کفهای نامنظمی در چارت قیمتی تشکیل میشود، و آخرین کف تشکیل شده پایینتر از کف قبلی می باشد، ولی قیمت زیر آن تثبیت نداشته است. سپس در تایم فریمهای پایین روند رنج در جریان است.
تحلیل بازه زمانی ۴ ساعته

تحلیل نمودار BTC/USDT در تایم فریم ۴ ساعته
همچنین در نمودار میبینیم که در نمودار، بیت کوین مابین قیمت ۲۶۵۰۰ و ۲۸۵۰۰ دلاری درحال رنج می باشد. و احتمالا بعد از این فشردگی قیمت دامپ یا پامپ قیمتی اتفاق میافتد.
تحلیل دامیننس بیت کوین
دامیننس بیت کوین به نسبت بین سهم بازار بیت کوین در مقایسه با ارزهای دیگر گفته میشود. این شاخص توسط وبسایت Coinmarketcap ارائه شده است و با بررسی سهم بازار بیت کوین در مقایسه با دیگر داراییهای دیجیتال محاسبه میشود. این شاخص برای این طراحی شده که تاثیر مهم بیت کوین روی بازارهای دیگر را نمایش دهد. از نظر لغوی نیز دامیننس به معنای تسلط و سلطه میباشد،
دامیننس بیت کوین در روز گذشته کف الگوی مثلث کاهشی را شکست، و در حال حرکت به سمت سطح حمایتی مهم ۴۷ درصد میباشد. این شاخص در تایم فریم روزانه الگوی کف دوگانه تشکیل داده است. پس تا زمانی که این حمایت را حفظ کند، پتانسیل رشد بیشتر را دارد.
همچنین دراینجا بخوانید؛ همکاری گروه G7 برای ایجاد مقررات در حوزه ارزهای دیجیتال
تحلیل شاخص کل بازار (TOTAL)
به دلیل سلطه بیتکوین بر کل بازار ارزهای رمزنگاری شده، شکل و جهت کل ارزش بازار از بیتکوین پیروی میکند. زیرا بیتکوین، بزرگترین و شناخته شدهترین ارز دیجیتال است. البته اکثر مردم جهان اطلاعات کمی در مورد وسعت بازار کریپتو دارند و از بازار ارزهای دیجیتال فقط بیتکوین را میشناسند. یکی از ملاکهای تحلیل و تصمیمگیری برای سرمایهگذاری در بازارهای مالی، شاخصها هستند. بسیاری از اصول و فنهای مختلف را میتوان در تحلیل شاخصها بهکار بست. همانطور که میدانید در بورس ایران، شاخص کل و شاخص هم وزن و در بازار جهانی شاخص داوجونز و شاخص دلار در بازار فارکس و … داریم.
شاخص کل بازار با شکست حمایت ۱.۰۳ الی ۱.۱۱ تریلیون دلار، به حمایت پایینتر در محدوده ۱.۰۸ الی ۱.۰۸۵ تریلیون دلار برخورد کرد، و به این ناحیه واکنش مثبت نشان داد. اما سقف و کف پایینتر این شاخص در تایم فریم ۴ ساعته نشانه اصلاح بیشتر قیمتها در بازار میباشد. حمایتهای مهم این شاخص در محدوده ۱.۰۵۳ الی ۱.۰۳۲ تریلیون دلار است.